Célkitűzésünk

Célkitűzésünk, hogy a magyarországi és közép-kelet-európai építőipart, valamint a beton- és vasbeton-termékgyártó ipart az Európai Közösség normatíváinak megfelelő színvonalú termékek előállítására képes, korszerű, környezetbarát és gazdaságos gépekkel és gyártástechnológiákkal lássuk el.

Tevékenységeink

- építőipari gépesítés, technológia- és iparfejlesztés
- gépek és technológiák tervezése, fővállalkozói létesítése
- márkaképviselet, gépimport, szerviz és vevőszolgálat
- használt betongyárak rekonstrukciója, áttelepítése
 

Cégünkről

Technológia és iparfejlesztés
Jogelődünk a MaHill Mérnökiroda Kft. csaknem két évtizedre visszanyúló, folyamatos ipari technológiafejlesztési tevékenységével jelentős szerepet vállalt fel a hazai beton- és vasbeton-termékgyártó ipar korszerűsítésében, melyet 1997. óta a MaHill ITD Ipari Fejlesztő Kft. önálló vállalkozási formában folytat. Az elmúlt 10 évben számos kiemelkedő referenciát mutattunk fel Magyarországon, Romániában és Ukrajnában, 2006 óta önáló romániai képviseleti irodával rendelkezünk.

Startégiai tervezés és műszaki fejlesztés
Célunk, hogy beton-, vasbeton-, illetve betonacél termékgyártó partnereinket az Európai Közösség normatíváinak megfelelő színvonalú termékek előállítására képes, korszerű, környezetbarát és gazdaságos gépekkel és gyártástechnológiákkal lássuk el.

A szakértő hozzáértést jól képzett, idegen nyelveket beszélő, építőgépész végzettségű munkatársaink által biztosított szakmai háttérrel és széleskörű szakmai-tudományos kapcsolatrendszerrel garantáljuk.

Napi munkakapcsolatban állunk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szakirányú tanszékeivel, valamint műszaki fejlesztési központokkal.

Építőipari és építőanyagipari gépesítés és technológiafejlesztés
A tervezéstől a fővállalkozásig teljeskörű technológiafejlesztési szolgáltatást kínálunk a fejlesztési koncepció megfogalmazásától a beruházás kulcsrakész megvalósításáig. Folyamatosan követjük a hazai és nemzetközi építőipar meghatározó fejlődési irányvonalait, melyek alapján különböző szintű és mélységű technológiakorszerűsítési javaslatokat dolgozunk ki termékgyártó partnereink számára.

Technológiai beruházások fővállalkozói lebonyolítása
Konkrét technológiai beruházásokat készítünk elő műszaki-gazdasági megvalósíthatósági tanulmányok kidolgozásával, illetve tervezünk és valósítunk meg teljeskörű fővállalkozói lebonyolítás formájában.

Tevékenységünk részét képezi továbbá új technológiák bevezetése és az ezekhez kapcsolódó know-how kidolgozása.

Műszaki fejlesztés, gyártáskooperáció
Technológiai berendezések importján és magyarországi bevezetésén kívül széles körű hazai műszaki fejlesztési és gyártóbázisra támaszkodó gyártáskooperációs háttérrel is rendelkezünk.

Az általunk létesített ELBA illetve FEJMERT betongyárak és más technológiák esetében is számos részegység készül hazai fejlesztéssel, hazai gyártásban, ezzel elsőosztályú minőség és műszaki színvonal biztosítása mellett a hazai piac számára könnyebben elerhető árszintet és rugalmasabb szerviz és alkatrészellátást tudunk biztosítani.

Szakszervíz tevékenység és alkatrész ellátás
Az általunk forgalmazott technológiai berendezések teljeskörű szakszervizét, alkatrészellátását és vevőszolgálatát is ellátjuk, 24 órán belüli kiszállású országos szervizszolgáltatással. Szervizszerződés keretében vállaljuk az általunk forgalmazott, és más típusú berendezések időszakos karbantartását is. A javítások gyors és szakszerű elvégzését szervizmérnökeink és szervizszemélyzetünk folyamatos szakmai továbbképzése garantálja.